воскресенье, 13 ноября 2016 г.

Михайло Грушевський. Коло експертів.

М. Грушевський вважав, що «завдяки історичній пам'яті людина стає особистістю, народ – нацією, країна – державою»




04.11.2016 р. відбувся нестандартний тематичний захід, присвячений М. Грушевському. 
Чому нестандартний?  Тому що замість того, щоб розповісти біографію М. Грушевського на честь його 150-річчя, ми запросили експертів, які посперечались на тему: "Поганий чи великий політик Грушевський?" та  обговорили всі плюси і мінуси характеру цього неоднозначного історика та політичного діяча.
Хто експерти? 
Експертами виступали - Тарасенко Анастасія, Дукова Надія, Дребезов Денис, Спасський Віталій та Величко Станіслав. Експертами бути нелегко, довелося багато чого вивчити, багато над чим подумати. Та мої любі експерти дуже постаралися, хоч і хвилювались, за що я їм надзвичайно вдячна)))
Нова зірка? Так. Абсолютно вірно. На нашому училищному небосхилі загорілась нова зірочка - Олександра Федорів. В якості ведучої вона виступала вперше, та за підтримки такого досвідченого метра як Макс Дьомін в неї все вийшло) Сашо, ми сподіваємося, що це не остання твоя поява на нашій сцені в якості ведучої і не тільки*)))
Втретє Грушевський - доля! Так, Роману Косенко вже втретє довелося грати Грушевського. А що він хотів? Певна, що і не останній, бо в нього це так класно виходить.




Ось такий ми провели захід*) Зустрінемося на наступному!

2 комментария:

  1. Захід дуже пізнавальний, глибокий. Як на мене, вдало вибрано форму проведення - тематичну дискусію. Слухала експертів і думала, як же в історії все повторюється?! Вдячність Вам, Анно Василівно, за небайдужість до того, що робите. Адже тільки у людей, які закохані у свою справу, може вийти настільки вдалий продукт! Учні - молодці!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую за таку високу оцінку нашої роботи!

      Удалить

Дякую за коментарі! Вони дуже важливі для мене.